Αθηνα Τηλ κεντρικού       210 7231660         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
 
 • iSP Group
  iSP Group ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΠΤ. ΝΟΜΟΣ
  ΕΣΠΑ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
 • iSP Group
  iSP Group ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • iSP Group
  iSP Group ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Υπηρεσίες

Για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας σας η "i.S.P” A.E. σας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες.

 -  ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ – ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ – ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ – ΔΑΝΕΙΑ ΕΤΕΑΝ (ΤΕΠΙΧ Επανεκκίνησης)

 • Τραπεζικές ρυθμίσεις χρεών και επιτοκίων
 • Νέες χρηματοδοτήσεις από Κεφάλαια ΕΣΠΑ / ΕΤΕΑΝ με χαμηλά επιτόκια (3,8% - 4,0%)
 • Διακανονισμούς οφειλών προς Τρίτους (Προμηθευτές & Ιδιώτες)
 • Άρθρο 99 / Νόμος 3869 - Αίτηση πτώχευσης
 • Παράνομες, Αντισυμβατικές και Αντισυνταγματικές πιέσεις από Τρίτους
 • Πτώση Πωλήσεων, Αδυναμία Ανάπτυξης,
 • Επισφάλειες Πελατών
 • Διαταγές Πληρωμής / Κατασχέσεις / Πλειστηριασμούς / Επίσχεση εργασίας / Ασφαλιστικά μέτρα
 • Νομικά προβλήματα Αστικού, Εμπορικού, Διοικητικού, Εργατκού, Ποινικού και Διεθνούς Δικαίου
 • Προβληματικά Ακίνητα
 • Κληρονομικά Θέματα
 • Προβληματικά Leasing
 • Αδυναμία ανταπόκρισης σε Φορολογικές / Εισφορολογικές Υποχρεώσεις (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ, ΦΠΑ κ.λπ)
 • Εξαγορές εταιριών
 • Αδιέξοδα στη Βελτίωση Πιστοληπτικής Ικανότητας και στο Σχεδιασμό Εναλλακτικών Χρηματοδοτήσεων
 • Αδυναμία Διαμεσολάβησης Στατικών & Χρονιζόντων Θεμάτων με Τρίτους (RelationshipMediation)

           

Η "i.S.P” A.E με τους εξειδικευμένους νομικούς και οικονομολόγους αναλαμβάνει την τραπεζική διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις χρεών..

ΜΕΛΕΤΗ BusinessPlan
Για την καλύτερη Οργάνωση της Επιχείρησης, αφού μελετηθεί η σημερινή
Οργάνωσή της.

- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η καλή Οργάνωση μιας επιχείρησης, περιορίζει το λειτουργικό της κόστος. οι συνεργάτες σας πρέπει να γνωρίζουν τι πραγματικά πρέπει να παράγουν, για ποιο λόγο χρειάζονται στην επιχείρηση και πληρώνονται. Η επιχείρηση πρέπει να είναι ομάδα με το κάθε μέλος της να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει, σε ποιον πρέπει να απευθύνεται και να γνωρίζει με ποια δεδομένα ελέγχεται και πώς μπορεί να κατορθώσει πολύ περισσότερα.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΕΛΕΓΧΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
• λογιστική: εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Παρουσίασης, χειρισμό εξειδικευμένων λογιστικών θεμάτων κλπ.
• φορολογία: σύνταξη & επισκόπηση φορολογικών δηλώσεων εταιρειών, μελέτη εξειδικευμένων φορολογικών θεμάτων, νομική υποστήριξη φορολογικών υποθέσεων κλπ.
• εσωτερικός έλεγχος: σύνταξη εγχειριδίων κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας και εσωτερικού ελέγχου για εταιρείες εισηγμένες στο ΧΑΑ καθώς και διεξαγωγή εσωτερικών ελέγχων.

FACTORING
Ως μελλοντική μορφή χρηματοδότησης.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Με την λειτουργία Ταμιακού προγράμματος (CashFlow), πού συμβάλει στην βελτίωση του κόστους χρήματος, αλλά και τον έγκαιρο Προγραμματισμό για την πιο εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας.

- ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ της Επιχείρησης.
Τρόποι οργάνωσης και μεθοδικότητα για την επίτευξη γρήγορης είσπραξης καθυστερημένων (επισφαλών) οφειλών πελατών στην Εταιρεία, αλλά και Οργάνωση για παρακολούθηση και την στο εξής συστηματική και χωρίς καθυστέρηση είσπραξη ανοικτών λογαριασμών.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ
Με στόχο την εκμετάλλευση του Ανταγωνισμού και με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση Ασφαλιστικού κόστους των σημερινών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων της Εταιρείας, με τα ίδια η και περισσότερα προνόμια πού έχετε σήμερα.

ΜΕΛΕΤΕΣ ένταξης επενδύσεων
(νέων ή ανάπτυξη υφισταμένων Επιχειρήσεων) σε Προγράμματα Κρατικών επιχορηγήσεων (ΕΣΠΑ) Παρακολουθούμε συνεχώς και καθημερινά, όλα τα νέα Προγράμματα πού βγαίνουν και στα οποία μπορεί να ενταχθεί η Επιχείρισή σας, για να μην χάνετε καμία ευκαιρία !!  Σημειώνεται ότι πρόσφατα άρχισε η δυνατότητα επενδύσεων με συνδυασμό Μέτρων και αποφάσεων με διπλή ωφέλεια από πλευράς επιδοτήσεων.

FRANCHISE- Δημιουργία Δικτύου Καταστημάτων, Προβολή και ανάπτυξη της Φίρμας σας, Αύξηση των πωλήσεών σας, Ένταξη των Καταστημάτων αυτών στις επιχορηγήσεις του ΠΕΠ / ΕΣΠΑ.

ΣΥΣΤΑΣΗ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Εταιρειών
Για την υπαγωγή σε διατάξεις Νόμων οι οποίες έχουν ευεργετικές συνέπειες για την σημερινή Επιχείρηση.

ΕΡΓΑΤΙΚΑ – ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εφαρμογή του σε συνεργασία με εξειδικευμένο δικηγόρο. Το Οικονομικό Τμήμα παρεμβαίνει σε θέματα πού άπτονται κόστους και εισηγείται με προτάσεις.

ΠΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

LEASINGκαι Lease Back Ακινήτων
Με πολλαπλά οφέλη φορολογικά και εικόνας Ισολογισμού.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ (OPERATINGLEASING)
Ενοικίαση αυτοκινήτου για το διάστημα που επιθυμείτε. Διέπεται από τον αστικό κώδικα και το μίσθωμα εκπίπτει από τα έσοδα των επιχειρήσεων σε ποσοστό 100% αφού αναγνωρίζονται ως λειτουργικές δαπάνες σε αντίθεση με άλλες μορφές leasing, όπου τα φορολογικά οφέλη είναι μικρότερα.
Για ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιώτες (χωρίς φοροαπαλλαγή για ιδιώτες) ΣΥΜΦΕΡΕΙ: Δεν δεσμεύονται κεφάλαια, δεν επιβαρύνεται η δανειακή εικόνα του μισθωτή, βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού, αγορά με πιο φθηνή τιμή, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, οδική βοήθεια, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Σύσταση στην Ευρώπη, συνεργασίες.

ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
Λογιστική απεικόνιση με την νέα μορφή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων. Βελτιστοποίηση Ισολογισμού και εικόνας επιχείρησης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,
Εταιρική παρουσίαση, έντυπα, Διαδίκτυο (Site), εμφάνιση σε σελίδες Κοινωνικής δικτύωσης.