Αθηνα Τηλ κεντρικού       210 7231660         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
 
 • iSP Group
  iSP Group ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΠΤ. ΝΟΜΟΣ
  ΕΣΠΑ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
 • iSP Group
  iSP Group ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • iSP Group
  iSP Group ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επενδυτικά

Για αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων σας, η ISPAEπροτείνει τις σωστές τοποθετήσεις, σε συνεργασία με διαπιστευμένους από την Τράπεζα της Ελλάδος Συμβούλους, οι οποίοι καθημερινά ενημερώνονται με κάθε εξέλιξη στις αγορές.

Ολοκληρωμένα συστήματα Αποταμίευσης και Επένδυσης είναι στην διάθεσή σας, έχοντας πρόσβαση σε πληθώρα επενδυτικών επιλογών,  από κορυφαίους επαγγελματίες διαχειριστές, με συγκεκριμένες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του απλού αποταμιευτή όσο και του πιο έμπειρου επενδυτή.

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο σήμερα, μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα την σωστή και αποδοτική διαχείριση των χρημάτων σας, και παράλληλα να είστε ενήμεροι για την πορεία των χρημάτων σας και τις εξελίξεις των αγορών με σημαντικά και αποτελεσματικά “εργαλεία” που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί !

 

Α. Υπάρχει σύστημα αποταμίευσης & επένδυσης που μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα μικρό ποσόν και να ενισχύσετε την επένδυσή σας με έκτακτες η τακτικές καταβολές και εξαιρετικές αποδόσεις (κέρδη).

Β. Υπάρχει πρόγραμμα που θα δημιουργήσετε εσείς ένα κεφάλαιο για την σύνταξή σας, αποταμιεύοντας συστηματικά, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που θα υπάρχουν με ψηλές αποδόσεις. Έτσι θα ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση στην συνταξιοδότηση.

Γ. Υπάρχει επίσης επενδυτικό υψηλού ρίσκου, που φέρνει κοντά σας κορυφαίες επενδυτικές επιλογές από τους πιο αξιόπιστους οίκους, όπως BlackRock, J.P.Morgan, Pioneerκαι άλλες που τις διαχειρίζεται με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κανονίσουμε συνάντηση με τον εξειδικευμένο και  διαπιστευμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, Σύμβουλό σας, χωρίς καμία υποχρέωσή σας.