Αθηνα Τηλ κεντρικού       210 7231660         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
 
 • iSP Group
  iSP Group ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΠΤ. ΝΟΜΟΣ
  ΕΣΠΑ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
 • iSP Group
  iSP Group ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • iSP Group
  iSP Group ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εταιρεία

Η "i.S.P” A.E. είναι εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και προς τους ΙΔΙΩΤΕΣ.

Είναι στελεχωμένη με στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία σε τραπεζικά ιδρύματα, οικονομολόγους, στελέχη της Λογιστικής – Φοροτεχνικής, Νομικούς, Managers προώθησης Εταιρειών και Πληροφορικής.

Από το 1999 σε συνεχώς ανοδική πορεία, με όραμα, αξίες, σημαντικές διακρίσεις συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με σκοπό την προσφορά ρεαλιστικών λύσεων, πληροφόρησης, εκπαίδευσης και ολοκληρωμένης υποστήριξης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της οικονομικής προόδου της επιχείρησης σας, καθώς και με την προσφορά νέων επαγγελματικών ευκαιριών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, ΜΠΟΡΕΙ να συμβάλει να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας.

Στο σημερινό πολύ δύσκολο περιβάλλον, η "i.S.P” A.E. μπορεί και συμβάλλει επιλέγοντας κατά περίπτωση και υλοποιώντας την πλέον κατάλληλη και βιώσιμη στρατηγική εξόδου μιας Εταιρείας από την κρίση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του φορέα της.

Με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις ικανότητες αλλά κυρίως και λαμβάνοντας καθημερινά τα μηνύματα και τον παλμό της αγοράς, με προσωπική επαφή μαζί σας, μπορεί να προχωρήσει στην εξεύρεση αποτελεσματικότερων λύσεων.

Διάσωση αλλά ίσως και εκμετάλλευση των ευκαιριών που δίνει η κρίση, μπορεί να επιτευχθεί ανάλογα με το επίπεδο των προβλημάτων αλλά και το μέγεθος μειωμένης ρευστότητας.

Η Δραστηριότητα της "i.S.P” A.E. καλύπτει :

A.   Την ίδρυση νέων Επιχειρήσεων πάσης μορφής (Ατομικής, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ)

B.    Την ανάπτυξη των νέων Επιχειρήσεων

C.   Την διαχείριση υφισταμένων Επιχειρήσεων. Το outsourcing είναι η νέα προσφορά μας πού αποτελεί κατ' αρχήν επιλογή περιορισμού του λειτουργικού κόστους της Εταιρείας σας. Αρχή μας είναι η ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του πελάτη κατά την διάρκεια της συνεργασίας.

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η "i.S.P” A.E. πιστεύει στις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα στην Κρίση.

Προσαρμόζει στα μέτρα σας και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες επιχορηγήσεων μέσα από τα Κοινοτικά Προγράμματα ΕΣΠΑ, τις χαμηλότοκες χρηματοδοτήσεις από κεφάλαια ΕΣΠΑ (ΕΤΕΑΝ), με αποτέλεσμα την εύρεση ρευστότητας και ανάπτυξης υης Εταρείας σας. (Δείτε «ΕΣΠΑ» τι Προγράμματα είναι ανοικτά και τις λεπτομέρειες του κάθε ενός)

           Το Οικονομικό Τμήμα μιας Επιχείρησης, άπτεται όλων των Τμημάτων της Οργανωτικής της δομής, αφού όλες οι αποφάσεις της το επηρεάζουν οικονομικά, άμεσα.

           Ο συμβουλευτικός μας ρόλος, σημαντικός από τεχνοκρατικής πλευράς, η εύστοχη συμβολή μας με την εξειδικευμένη εμπειρία πού διαθέτουμε, η συνεχής επικοινωνία με τον επιχειρηματία για συζήτηση και διερεύνηση των καθημερινών θεμάτων πού ειδικά σήμερα τον απασχολούν και απαιτούν λύσεις, είναι το αποτέλεσμα πού φέρνει η συνεργασία μας με τις Επιχειρήσεις σήμερα . Η από κοινού διερεύνηση τρόπων αξιολόγησης και καθημερινής βελτίωσης λειτουργικών θεμάτων έχουν συνέπεια σε οικονομική βελτίωση.